flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар для прес-секретарів

04 квітня 2017, 16:35

“Комунікативні інструменти в роботі судів: діалог суду та громади” - така назва семінару на думку його організаторів дуже точно відповідає сучасним запитам суспільства.

Нагадаємо, семінар зініціювала  прес-служба  судової влади України спільно з Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України, ГО «Вектор прав людини» при підтримці Фонду ім. Фрідріха Еберта.

  

 Навчання проходило в жвавій інтерактивній формі. Розбиті на окремі команди, прес-секретарі в процесі своєрідних змагань вправлялися у виконанні ряду завдань, виводили формулу найкращого прес-секретаря суду, самі виконували роль як прискіпливих журналістів, так і доброзичливих суддів-спікерів.

Семінар у Хмельницькому – елемент системної   роботи, яка   розпочалася ще три роки тому, коли Рада суддів України  створила Прес-центр судової влади та розробила комунікаційну стратегію. Примітно, що ініціатором та організатором такої роботи був  Анатолій Марцинкевич, обраний  на той час секретарем  Ради суддів України.

  

  «Це дуже серйозне питання, тому що  судова влада завжди залишалася закритою. Це такий собі залишок від нашого пострадянського минулого.   Ми намагаємося змінити цю ситуацію і відкрити суспільству судову гілку влади, показати, що вона є прозорою, що вона працює для захисту прав громадян», - розповідає очільник апеляційного суду області.

 

Також – за посиланням: www.youtube.com/watch

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області