flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Порядок дій на випадок повітряної тривоги

10 серпня 2022, 09:26

 

 

 

Наказом керівника апарату суду затверджено порядок дій працівників та відвідувачів Волочиського районного суду Хмельницької області при увімкненні сигналу "Повітряна тривога".

 

 

 

 

 

 ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ  СУД

Хмельницької області

м. Волочиськ Хмельницького району Хмельницької області

 

09 серпня 2022 року                                                                                           №  118/07-04/2022

Щодо дій працівників та відвідувачів Волочиського районного суду Хмельницької області при оголошенні сигналу «Повітряна тривога» під час воєнного стану в Україні

            На виконання статті 33 Кодексу цивільного захисту України та відповідно до рішення Ради суддів України № 9 від 24.02.2022, № 23 від 05.08.2022 (п.п.3,4) з метою мінімізації наслідків проведення воєнних дій на території України для життя та здоров’я працівників та відвідувачів суду,

НАКАЗУЮ: 

  1. Звернути увагу працівників Волочиського районного суду на недопустимість ігнорування сигналів повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту, зокрема довести до відома працівників, які знаходяться  в приміщенні суду по вул.Лисенка,4, про необхідність, при увімкненні сигналу повітряної тривоги, пройти до наявного сховища захисної споруди; а працівникам суду, які знаходяться в приміщенні суду по вул. Слави, 8 - покинути приміщення суду та перейти в найближче місце укриття, яке знаходиться на площі Центральній в приміщенні ЦКД «Гармонія ім. М. Чепелюка».
  2. Рекомендувати працівникам суду встановити на телефонах застосунок «Повітряна тривога» або підписатися на офіційні джерела інформації та канали оповіщення з метою оперативного реагування на сигнали тривоги.
  3. Прийом відвідувачів суду під час дії сигналу «Повітряна тривога» не проводити. Працівникам Служби судової охорони при початку тривоги повідомляти наявних відвідувачів про необхідність пройти до сховища суду або покинути приміщення суду та пройти до іншого безпечного місця, де знаходиться обладнане місцевою владою сховище.
  4. Особа, яка організовує відеоконференцзв’язок у судових справах з іншими судами, надсилає у такий суд повідомлення про оголошення «Повітряної тривоги» та неможливість подальшого проведення засідання. Після сигналу «Відбій тривоги» суд, з яким проводилося ВКЗ, повідомляється про можливість відновлення зв’язку.
  5. Головному спеціалісту ( з питань персоналу) Горбатюк Н.С. ознайомити із наказом усіх працівників суду та ССО. Копію наказу розмістити на інформаційних стендах суду.
  6. Головному спеціалісту ( з інформаційних технологій) Боднару І.В. розмістити копію наказу на офіційному веб-порталі суду «Судова влада».

 

Керівник апарату суду                                                   Наталія КАДОБНА