flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про суд

06 червня 2017, 15:52

 Приміщення суду на вул.Слави, 8

ШАНОВНІ ВІДВІДУВАЧІ САЙТУ!

Пріоритетом роботи Волочиського районного суду є зміцнення авторитету судової влади та довіри до суду. Успіх у досягненні цієї мети є в щоденній чесній і сумлінній роботі, у повазі до закону з боку суддівського корпусу та апарату суду, втіленні європейських стандартів у здійсненні правосуддя, у вихованні правової культури юристів та громадян.

Робота веб-сторінки Волочиського районного суду спрямована на відкрите, доступне і своєчасне інформування його користувачів про діяльність нашого суду.

На сторінках сайту можна знайти інформацію про суд, його історію та сучасність, відомості про керівництво суду, графік прийому громадян, реквізити для оплати судового збору, штрафів, застави; порядок звернення до суду, зразки найбільш поширених заяв (про видачу рішень суду, ознайомлення з матеріалами справи та ін); порядок оскарження рішень суду; інформацію про справи, призначені суддями до слухання; інформацію про порядок доступу до публічної інформації та багато іншої корисної інформації, яка постійно оновлюється і доповнюється.

Приміщення суду на вул.Лисенка,4