flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення зборів суддів №6/2020

24 листопада 2020, 12:25

РІШЕННЯ

зборів суддів Волочиського районного суду Хмельницької області

 

 

23 листопада 2020 року                                                                                      № 6

 

Відповідно до статті 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,  збори суддів

 

вирішили:

 

  1. Доповнити п. 2.3.26 Засад використання автоматизованої системи документообігу суду абзацом 3 такого змісту: « В разі відсутності слідчого судді (відпустка, лікарняний, відрядження тощо), матеріали досудового розслідування передаються через авторозподіл іншому слідчому судді. При поверненні слідчого судді, якому вперше були розподілені матеріали, усі інші провадження розподіляються йому ».

Доповнити п. 2.3.26 Засад використання автоматизованої системи документообігу суду абзацом 4 такого змісту: « В разі надходження до суду матеріалів кримінального провадження, що містять виділені (об’єднані) номера матеріалів слідчих органів, з розподілу справи, шляхом заповнення в КП «Д-3» функціоналу «Попереднє виключення суддів з авторозподілу» у блоці « Судді, які не мають права брати участь у розгляді » на вкладці « Суддя », виключаються судді, які, як слідчі судді, розглядали об’єднані провадження матеріалів досудового розслідування, а також матеріали кримінального провадження, з якого в подальшому були виділені матеріали досудового розслідування в інше провадження, якщо процесуальні документи винесені суддею були виділені в нове кримінальне провадження та зазначені в реєстрі до обвинувального акту (клопотання) ».

Доповнити п. 2.3.26 Засад використання автоматизованої системи документообігу суду абзацом 5 такого змісту: « При поверненні з апеляційної інстанції справи для продовження розгляду або вирішення питання про відкриття провадження справа підлягає повторному розподілу у разі, якщо головуючий суддя, рішення якого скасовано, перебуває у відпустці (на лікарняному, у відрядженні, в нарадчій  кімнаті тощо), коли термін відсутності головуючого судді становить  більше 14 календарних днів з моменту надходження справи з апеляційної інстанції.

У разі, коли вказаний термін становить до 14 календарних днів включно – справа передається раніше визначному судді у цій справі ( вказане положення не стосується категорії справ, що підлягають розгляду слідчим суддею) ».

  1. Зазначені зміни до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду набирають чинності з 01.12.2020.
  2. Спеціалісту (з питань персоналу) Горбатюк Н.С. ознайомити працівників канцелярії суду із змінами.
  3. Прес-секретарю суду Алієвій О.П. оприлюднити це рішення на офіційному сайті суду.

 

Голова зборів                                                               А.С.Павлова

 

Секретар зборів                                                           О.М.Бабій